Μαζικές δηλητηριάσεις αδέσποτων ζώων στο κέντρο της Κορίνθου Δεν θέλουμε ανακοινώσεις από τον Δήμο ας κάνουν κάτι! - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Μαζικές δηλητηριάσεις αδέσποτων ζώων στο κέντρο της Κορίνθου Δεν θέλουμε ανακοινώσεις από τον Δήμο ας κάνουν κάτι!


Ανάμεσά τους και η Ιφιγένεια Ο Δήμος Βέλου-Βόχας και ο Δήμος Σικυωνίων εχουν προγραμματίσει στειρώσεις και εμβολιασμούς 

Στο Facebook πάντως έχουν εμφανιστεί αρκετοί πολίτες του Δήμου που αισθάνονται απογοητευμένοι και στενοχωρημένοι με τις δηλητηριάσεις των αδέσποτων με πιο χαρακτηριστική περίπτωση αυτή της Λίζας η και αλλιώς Ιφιγένειας με τα ιδιαίτερα μάτια που ζούσε στον Άγιο Νικόλα στην Κόρινθο και σήμερα Πέμπτη δολοφονήθηκε με δηλητήριο !


Οι μαζικές δηλητηριάσεις αδέσποτων ζώων στο κέντρο της Κορίνθου οδήγησαν το Δήμο Κορινθίων σε έκδοση ανακοίνωσης με την οποία καταδικάζει τις ενέργειες αυτές.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η τοποθέτηση σε κεντρικά σημεία μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη για τα παιδιά και σημειώνει ότι οι δράστες αντιμετωπίζουν υψηλές ποινές και μεγάλα χρηματικά πρόστιμα.

Στο Facebook πάντως έχουν εμφανιστεί αρκετοί πολίτες του Δήμου που αισθάνονται απογοητευμένοι και στενοχωρημένοι με τις δηλητηριάσεις των αδέσποτων με πιο χαρακτηριστική περίπτωση αυτή της Λίζας η και αλλιώς Ιφιγένειας με τα ιδιαίτερα μάτια που ζούσε  στον Άγιο Νικόλα στην Κόρινθο και σήμερα Πέμπτη δολοφονήθηκε με δηλητήριο !

Ο Παναγιώτης Μούζος αναφέρει στο λογαριασμό του ότι

"το δηλητήριο ήταν φαίνεται πολύ δυνατό μιας και εμετό έκανε και 3 ενέσεις ατροπίνης της κάναμε μαζί με την Ελένη αλλα δυστυχώς . Η Λίζα "έφυγε" κλαίγοντας με παράπονο μέσα στο αυτοκίνητο λίγο πριν φτάσουμε στον Κτηνίατρο .Δεν ήταν μόνη της οταν πέθανε είχε και τους δυό μας μαζί .

Μαζί της έφυγε και ενα κομμάτι από αναμνήσεις και τόση αγάπη από όλους εδώ στην γειτονιά . Στο καλό εκει μαζί με Μάικ , την Λίλυ ,τον Ρούλη και όλα τα σκυλάκια της γειτονιάς που δεν ζούν πιά" .




Να θυμίσουμε ότι ο Δήμος Βέλου Βόχας προγραμματίζει στειρώσεις αδέσποτων ζώων.μέχρι τα τέλη της χρονιάς και όποιος ενδιαφερόμενος μπορεί να τηλεφωνήσει στο 27410 50301


Πηγη κειμένου isthmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad